четверг, 22 сентября 2016 г.

Тренінги для трьох ланок освіти у м.Купянську

З  7 по 9 червня 2016 року на базі відділу освіти Куп’янської міської ради та Куп’янської гімназії №1   були проведені триденні тренінги для учителів початкових класів, «Основ здоров’я» (5-9 класів) та класних керівників старших класів  базових загальноосвітніх навчальних закладів м. Куп’янська - ЗОШ№№ 6,1,гімназій №№ 1,2,3,  та   районів   Харківської області  щодо реалізації спільного проекту «Вчимося жити разом» (Наказ Міністерства освіти і науки України від 11.01.2016 №5 «Про затвердження плану заходів з реалізації спільного проекту «Вчимося жити разом» та План заходів щодо реалізації спільного проекту «Вчимося жити разом» у Харківській області, затвердженого наказом Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації від 17.02.2016 № 60).
Учасниками тренінгу були 43 педагога, які ознайомилися з методикою викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» в початковій, основній і старшій школі. Опрацювали уроки-тренінги за темами: «Ми – особливі», «Самооцінка і здоров’я людини», «Безпека спілкування у мережі Інтернет», «Самовизначення і вибір професії», «Запобігання та розв’язання конфліктів» тощо.
Педагоги вчилися проводити  інтерактивні методики та вправи, працювати з учнями різних вікових категорій та розвивали навички тренерської майстерності.
Атмосфера була творчою, учасники тренінгу працювали зацікавлено і з інтересом.
Всі учасники отримали сертифікати.













Комментариев нет:

Отправить комментарий