четверг, 22 сентября 2016 г.

Тренінг для педагогів на базі Зміївського району

За ініціативи Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Служби Європейської Комісії з гуманітарної допомоги та громадянського захисту (ЕСНО) в Україні стартував проект "Вчимося жити разом". Представництво ЮНІСЕФ в Україні залучило до виконання в частині впровадження освіти на засадах розвитку життєвих навичок громадську організацію "Дитячий фонд "Здоров'я через освіту"" та в частині надання психосоціальної допомоги Національний університет "Києво-Могилянська академія".
За підтримки Департаменту науки та освіти Харківської обласної державної адміністрації, а також КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" /координатор Гніда Т.Б./ та відділу освіти Зміївської районної державної адміністрації /координатор Бабич О.В./ 
Відкрила районний тренінг директор Комсомольської гімназії №2 Гутаріна Людмила Володимирівна, яка презентувала свій навчальний заклад. Кожен з учасників мав можливість спробувати себе в ролі тренера та відпрацювати уроки тренінги для учнів. За відгуками учасників тренінг дав багато матеріалу для подальшої роботи з учнями. По закінченню кожен з учасників отримав сертифікат педагога-тренера, який дає можливість використовувати тренінгові методики в роботі.











Комментариев нет:

Отправить комментарий