четверг, 22 сентября 2016 г.

Візит К.Талбота

15 червня 2016 року Харківську область відвідав Крістофер Талбот, міжнародний консультант проекту Європейського Союзу «Вчимося жити разом», що реалізується у п’яти областях України в двох компонентах: «Комплексна психосоціальна допомога дітям, підліткам та родинам, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні» та «Навчання на основі життєвих навичок». 
Під час візиту відбулась зустріч Крістофера Талбота із Трушем О.О., першим заступником директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Кияк Н., керівником освітніх програм Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Климовською О., спеціалістом із захисту прав дітей і освіти Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Пономаренко В.С., головою громадської організації «Здоров’я через освіту», координаторами проекту в Харківській області – методистами КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» Берзінею О.О., Гнідою Т.Б., Капустіною Н.О.
Крістофер Талбот також відвідав Харківську загальноосвітню школу № 5 Харківської міської ради Харківської області, де зустрівся з педагогами-тренерами та учасниками тренінгів за даним проектом. Учителі поділилися досвідом впровадження методики навчання на основі життєвих навичок та психосоціальної підтримки дітей та педагогів. Учасники висловили бажання продовження та розширення проекту на наступний рік.
Харківська область була відзначена як одна з найбільш активних в організації та реалізації проекту.




Комментариев нет:

Отправить комментарий