понедельник, 3 апреля 2017 г.

30 березня 2017 року у м. Києві пройшов семінар з питань діяльності ЮНІСЕФ у сфері освіти. У заході від Харківької області взяли участь
Ігнатьєв В.В., заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації - начальник управління освіти і науки,
Берзіня О.О. та Гніда Т.Б., методисти Центру практичної психології, соціальної роботи та здорового способу життя КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти",
Клімовська О., координатор освітніх програм Харківського офісу Представництва ЮНІСЕФ в Україні.
У заході взяли участь партнери з реалізації освітніх проетів ЮНІСЕФ в Україні ГО "Здоровя через освіту" Пономаренко В.С. та Воронцова Т.В.

Під час зустрічі пролунали виступи міжнародних консультантів:
  • Огляд Регіональної стратегії ЮНІСЕФ у сфері освіти (Філіп Тесто-Феррі, Старший радник з питань освіти Регіонального офісу ЮНІСЕФ).
  • Моніторинг та поліпшення залучення до освіти: визначення та реагування щодо дітей, які не ходять до школи, та дітей, які мають ризик кинути школу (Летиція Антонович, Регіональний консультант з планування та політики у сфері освіти).
  •  Уроки проекту "Діти миру" - спільної ініціативи у сфері освіти та захисту прав дітей із навчання життєвим навичкам та надання психосоціальної підтримки в Україні (Кріс Талбот, Регіональний консультант з питань освіти у надзвичайних ситуаціях).

  • Роль програми ЮНІСЕФ у загальних процесах реформування освітньої галузі в Україні: концепції "Безпечної школи" та "Нової школи" (Кріс Талбот, Регіональний консультант з питань освіти у надзвичайних ситуаціях).





  • Комментариев нет:

    Отправить комментарий