среда, 1 ноября 2017 г.

Он-лайн опитування за проектом

З метою визначення ефективності реалізації проекту у загальноосвітніх навчальних закладах відбудеться он-лайн опитування учнів 4-10(11)-х класів та вчителів 1-10(11)-х класів.
Опитування здійснюватиметься за посиланням http://opros.autta.org.ua. Терміни проведення он-лайн опитування:
з 15 по 30 листопада 2017 року (вступне);
з 10 по 20 квітня 2018 року (заключне).

Он-лайн опитування учнів рекомендується проводити у шкільному кабінеті інформатики. Час на проходження опитування – до 30 хвилин.
За відсутності можливості провести опитування всіх учнів у шкільному кабінеті інформатики, за рішенням дирекції закладу освіти бажаючі можуть пройти його у будь якому іншому місці, отримавши дані, необхідні для авторизації на сайті http://opros.autta.org.ua.
Вчитель може проходити опитування за посиланням http://opros.autta.org.ua індивідуально у будь який зручний для нього час. Кількість проходження он-лайн опитувань для кожного вчителя залежить від кількості класів, в яких він викладає курс тренінгів для учнів.
До 15 листопада 2017 р. на електронну адресу кожного закладу загальної середньої освіти, який приймає участь у проведенні он-лайн опитування, надійде детальна інструкція, а також інформація для реєстрації на сайті опитування (e-mail, код навчального закладу (пароль) та ПІН-код для реєстрації вчителів).

Якщо до зазначеного терміну навчальний заклад не отримає відповідної інформації, необхідно звернутися на електронну пошту opros.autta@gmail.com із запитом щодо надання допомоги в реєстрації. У запиті обов’язково зазначається область, місто, район, повна назва закладу загальної середньої освіти, ПІБ керівника, діючий e-mail навчального закладу, прізвище, ім’я та по батькові та контактний телефон куратора проекту в цьому закладі. На зазначену у запиті електронну пошту надійдуть необхідні інструкції для реєстрації та проведення он-лайн опитування.

Комментариев нет:

Отправить комментарий